Ukratke informacije o InFace Invest Group kompaniji :

✅💰 SFT21 SFT21 je brand, naziv naše poslovno-društvene zajednice koja je osnov našeg franšiznog poslovanja. Naši članovi – franšizeri unutar te zajednice imaće na raspolaganju korišćenje naše društvene mreže “SFtoYou“ i učestvovati u razvoju našega WebShop-a a samim tim će imati mogućnost dodatne zarade. Na više načina, moći će da koriste našu kripto valutu kao platežno sredstvo unutar sistema i imaće pravo učestvovanja u razvoju svakoga investicionog projekta kojeg nameravamo da pokrenemo.

✅💰 KRIPTO VALUTA Naša kriptovaluta će biti javna i vrlo upotrebljiva. O njoj je prerano da objašnjavamo jer donosimo nešto novo u svetu kriptovaluta a što ce dovesti do njene šire upotrebljivosti. Moj prijatelj i poslovni partner Zoran Lazarević, posle 25 godina edukovanja na internetu o internet poslovanju, jedan je od retkih ljudi na svijetu sa takvim sveobuhvatnim znanjem. Ja lično nemam takvo znanje kao Zoran o internet poslovanju ali sam u dobrom društvu i srećan sam da imam priliku nešto da naučim.

✅💰 DRUŠTVENA MREŽA “SFtoYOU“ Naša društvena mreža, koja je u fazi izrade (mnogi naši članovi su imali priliku da vide, kako će ona izgledati) zvaće se “SFtoYou“. To će biti društvena mreža u mnogočemu slična Facebook-u ali u mnogočemu naprednija i modernija po mnogim funkcionalnostima s obzirom da imamo oko 200 plugin-ova koje Facebook nema. Pored toga naša društvena mreža će generisati profit prodajom reklamnog prostora, oglašavanjem i na još mnoge druge načine ali što je najbitnije, profit koji će ostvarivati raspoređivaće se se među našim članovima na unapred definisan način. Taj profit koji će nam generisati društvena mreža mi cemo deliti sa svojim članovima dok kod drugih društvenih mreža profit zadržavaju isključivo vlasnici tih društvenih mreža.

✅💰 WEB SHOP Naš web shop će uglavnom funkcionisati poput svakog drugog web shopa ali uz određene funkcionalnosti koje danas ni jedan, ponavljam ni jedan drugi svetski web shop ne nudi. Naši zaposleni stručnjaci koji su zaduženi za marketing svakodnevno će kontaktirati stotine prodavaca proizvoda i usluga, koji već prodaju svoje proizvode/usluge na drugim shopovima (eBay, Amazon, AliExpressu…) kako bi im ponudili da po povoljnijim uslovima prodaju svoje proizvode/usluge i na našem web shopu.

✅💰 INVESTICIONI PROJEKTI Kao što i sam naziv naše kompanije govori “InFace INVEST Group“ uz sve gore navedeno u pripremi ima određeni broj sopstvenih investicionih projekata koje ćemo zasigurno odraditi kada za to dođe vrieme da i ne govorimo o programu koji je osmišljen za pomoć u razvoju “start-up“ kompanija… S obzirom da je naša priča kompleksna i kao takva obuhvata više zasebnih projekata, nemoguće je letimičnim pregledom ustanoviti šta i kako radimo. Upravo smo zbog tog razloga svakom našem clanu – korisniku dali 90-to dnevnu garanciju kako bi u tom periodu istražili i proučili sve što bi ih moglo interesovati i kako bi potom donijeli sopstvenu odluku. Uspeh pojedinca u našem sistemu je rezultat sinergijskog rada svakog pojedinog člana naše kompanije što nikada ni jednoj kompaniji pre nas nije uspelo – stvoriti zajednicu u kojoj nema crossline-a i u kojoj svi članovi rade na ostvarenju jednog te istog cilja.

Ostale članove naše kompanije i njihova svjedočanstva možete vidjeti na našem kompanijskom Youtube kanalu

OVDJE

InFace Invest Group Ltd – Kompanija posvećena Vašem uspjehu

Zašto čekati? Ako nema rizika?

Ispunite kontakt formu ako želite vidjeti detalje

Vaši podaci su zaštićeni
  Poštujemo Vašu privatnost