Što ćete doznati na ovoj stranici?

Dobrodošli na ovu web stranicu. Moje ime je Nadia Milevoj, a MojUspjeh je portal koji je nastao tako što sam htjela promovirati poslovanje koje je meni promijenilo (poslovni) život. Ne morate biti IT stručnjak da bi zarađivali sa ovim sistemom. Samim učlanjenjem kompletan sistem je podešen na Vaše ime u cilju ostvarenja pasivnih prihoda. Meni nije trebalo više od toga i moram priznati da sam prezadovoljna.

image

Jedinstveni „SFT21“ sistem poslovanja

Kao sastavni dio kompanije InFace Invest Group nalazi se IT sektor Semper Fidelis Team u čijem je vlasništvu SFT21 sistem poslovanja, sa kojim se kroz franšizni model poslovanje pružaju neograničene mogućnosti svim fizičkim i pravnim osobama, na polju IT tehnologija i internet poslovanja općenito.

image

Formula samoodržive binarne matrice,

U sistemu SFT21 implementirana je formula samoodržive binarne matrice koja pruža neograničene mogućnosti u ostvarenju vaših poslovnih i životnih želja, koju na jednostavan način prilagođavamo vašem poslovanju uz integraciju na našem portalu.

image

Edukativni sektor InFace Sveučilište

Za pravilan početak poslovanja u našoj kompaniji nije potrebno predznanje u radu na internetu, poznavanje stranih jezika, poznavanje programiranja, posebne vještine ili specijalno znanje ili iskustvo. Potrebno je samo da imate volju i želju za edukacijom i napredovanjem u ostvarivanju kako osobnog tako i poslovnog uspjeha.

image

Visoko obrazovani kadar

Pokretanjem novog ili reorganizacijom postojećeg poslovanja sa našim sistemom SFT21, vaše poslovanje podižemo na viši nivo što će vam donijeti bolje rezultate uz mogućnosti daljnjeg napredovanja. Možda imate ideju šta bi radili, ali ne znate kako – nije bitno, mi ćemo Vam pomoći na tom putu i pokazati Vam kako raditi.

image

Visoko tehnološki resursi

Odgovarajuća infrastrukturna rješenja ojačavaju vaše poslovanje. Od IT infrastrukture i opreme do softverskih alata nudimo širok spektar rješenja za poboljšanje trenutnog softvera i hardvera. Pružamo pouzdana infrastrukturna rješenja za jačanje vašeg poslovanja.

image

Što dobivate

Vlastiti online poslovni prostor, Softver za umrežavanje i raspodjelu profita, Znanje / iskustvo (know-how), Automatiziran način poslovanja, Edukacija korisnika, Zagarantiran uspjeh.

image

Tehnički Support

Naš tim podrške konstantno je na raspolaganju, u nekoliko zemalja svijeta. Kako se kompanija širi, radimo na otvaranju novih support centara, kako na području bivšeg balkana, tako i u zemljama EU i svijeta (Indija)

image

Poslovanje bez rizika

Poznato je da najviše košta propuštena prilika. Kada vidite sve detalje kompenzacijskog plana malo je reći da ćete se ODUŠEVITI.

image

Želite zaraditi više i biti sam svoj šef!

Na ovim stranicama dobit ćete informacije koje iz temelja mogu promijeniti vaš život nabolje. Doznat ćete za poslovanje koje vam nudi ogromnu mogućnost zarade i priliku da konačno ostvarite financijsku slobodu. Henry Ford je rekao: “svaku poslovnu mogućnost dobro prouči, jer nikada se NE zna, gdje se krije životna prilika.” Ako ste ozbiljni i poduzetni nastavite čitati ispod kako biste doznali više o meni i detalje o poslovanju.

Jeste li spremni za USPJEH

Ovo poslovanje vam osigurava FINANCIJSKU STABILNOST I SLOBODU. Nema više „jeze“ kad stižu računi, nema nervoze i umora, priuštite svojim najmilijima i sebi sve što ste prije morali odgađati. Izuzetno dobar osjećaj kada se ujutro dižete iz kreveta bez „utega“ na rukama i nogama i bez „bubnjeva“ u glavi. Sve dnevne obaveze postaju lakše i dan u biti dovoljno dugo traje za izvršenje svih obaveze te ima vremena i za druženje s obitelji, za kavicu s prijateljima i za hobije. Vjerujem da ste i Vi spremni za POBOLJŠANJE KVALITETE SVOG ŽIVOTA. Djelujte odmah! To je karakteristika uspješnih ljudi. Pasivnost još nikoga nije dovela do uspjeha. Toga trebate biti svjesni.

Svjedočanstva

Kontaktirajte me

Ostavite podatke u obrascu pored i Na taj ćete način ostvariti BRZI KONTAKT , i tako steći određenu prednost u odnosu na one koji još uvijek “razmišljaju” što će učiniti i kada će to učiniti. Doznat ćete detalje o biznisu, koliko možete zaraditi u kojem vremenskom roku i uz koliki trud.