SFT 21 – Poslovni koncept krenuo javno!

Nakon 20-tak godina rada, te unazad 3 godine i 6 mjeseci izrade vlastitog online portala,  krenuo je sa 08.05.2019 godine i službeni početak rada kompanije InFace Invest group i njezinog vrhunskog SF21 poslovnog koncepta, jedinstveno u svijetu.

Pokrenuto je stvaranje vlastite kompanije i vlastitog poslovnog koncepta za kojeg bez imalo skromnosti možemo reći da je stvoren najmoćniji poslovni projekt na internetu.

Sa današnjim danom sistem je online dostupan svima koji nam se žele pridružiti. Ovo je tek mali dio onoga što smo si kao cilj zacrtali (5%) s obzirom da već danas radimo na drugim projektima koji će biti sastavni dio ove naše kompanije.

U testnom periodu poslovanja popunjeno je više od 3600 pozicija u strukturi raspodjele profita što je rezultat koji je nadišao sva očekivanja. U istom periodu mnogo članova je postiglo karijerne statuse

Počeli smo pisati priču koja će zasigurno ostaviti duboki trag u internet poslovanju. Naše vrijeme tek dolazi… 😁

Kompanija je otvorena za svakoga tko želi, zajedno sa nama sudjelovati u ovom vrhunskom poslovnom projektu, sa kojom ćete zasigurno ostvariti napokon traženu financijsku slobodu, i zato iskren poziv svima koji još niste sa nama, da nam se pridružite!

Zašto odabrati nasu kompaniju?

Iza kompanije je dvadesetak godina edukacije, istraživanja, proučavanja, usavršavanja i stalnog nadograđivanja postojećeg znanja i vještina u poslovima koji uključuju IT poslovanje, financijska ulaganja, istraživanja tržišta, mrežne odnose većeg broja ljudi, marketing i internet poslovanje uopće, uz mnoge druge poslove. Sve to je rezultiralo osnivanjem kompanije i jedinstvenom poslovnom ponudom sa kojom se na ”velika vrata” želimo predstaviti Vama, našim budućim poslovnim suradnicima.

Kompanija inFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao starta sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, vlastita kriptovaluta i blockchain, vlastita društvena mreža (SFToYou) te vlastiti platni procesor i još mnogo toga.

Posebnost ovog sustava:

NEMA RIZIKA

90-dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sustav i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA.

Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.

Model umrežavanja i raspodjela profita te sistemska škola sa 7 razina.

Ako ste pogledali VIDEO PROMOCIJU iznad…

Onda vam je jasno zašto je bitno odmah krenuti u akciju. U tijeku su (pred)registracije i mnogi lideri s naših prostora su već dio tima, a s obzirom da ovdje nema “onaj iznad ili onaj ispod” kao što je to drugdje, nego da svi ZAJEDNO gradimo tim i SVI ZAJEDNO radimo kao jedan onda nadam se shvaćate kolika je to prednost za sve koji će nam se pridružiti.

InFace Invest Group Ltd – Kompanija posvećena Vašem uspjehu

Zašto čekati? Ako nema rizika?

Ispunite kontakt formu ako želite vidjeti detalje

Vaši podaci su zaštićeni
  Poštujemo Vašu privatnost
2020-05-15T21:47:06+00:00January 15th, 2019|