Korona virus zatvorio nas je u karantenu, sve aktivnosti sveli smo na minimum, ne izlazimo iz kuće. Ljudima diljem cijelog svijeta preko noći se život promijenio.

Mene osobno vratio je kući. Moj posao je takav da sam stalno na putu, dok se ova situacija sa virusom ne smiri ostajem kući. Situacija nije niti malo ugodna, kućni pritvor, druženje se svelo na mesengger, facebook i instagram. Imam jednu čudnu naviku, kad sam kući, gladna sam više nego inaće, obično se krečem dosta, puno šetam i vježbam, pa to nije problem.

Šta sada?

Ako budem jela kao inaće iz karantene ću izaći sa barem 6-7 kg više, sve ovisi koliko dugo potraje…. To nikako nije poželjno a i ne bi bilo dobro… Zamolila sam svoju fitnes trenericu Ninu Čuturilo Glavina da mi da neke recepte koje ću rado podijeliti sa vama.

Uz ove recepte potrudite se barem malo vježbati.

Na Facebooku možete dobiti informacije o Nini

Na Instagramu možete dobiti informacije o Nini

Prijedlozi za DORUČAK
Prijedlozi za RUČAK
Prijedlozi za VEČERU

Desert!

Proteinske kokos kuglice
250 g posnog sira
30 g kokosovog brašna
1 mjerica whey proteina od vanilije
Badem
Kokos mrvice
Pomiješajte posni sir, kokosovo brašno, whey proteine, od smjese napravite kuglice. Svaku kuglicu uvaljajte u kokos mrvice i u nju utisnite badem.

Nemojte pretjerivati!

Kada kažem nemojte pretjerivati u hrani, onda svakako Vam je savjet da iskoristite svoje vrijeme za proučavanje i praćenje poslovnih procesa na internetu, a što bi drugo i mogli raditi?

Tako sam i ja već duže vremena u jednom poslu koji mi je totalno promijenio život na bolje, i u ovim teškim vremenima ja sam aktivna, a o čemu govorim možete saznati ako se upišete u moju autoresponder kontakt formu.

Inface Invest Group Ltd. – Kompanija posvećena vašem uspjehu

    Zašto čekati? Ako nema rizika?

    Ispunite kontakt formu ako želite vidjeti detalje

    Vaši podaci su zaštićeni
      Poštujemo Vašu privatnost
    2020-05-15T21:49:31+00:00January 15th, 2019|